Startali smo s novom generacijom polaznika edukacije Unreal Engine!

𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁𝗮𝗹𝗶 𝘀𝗺𝗼 𝘀 𝗻𝗼𝘃𝗼𝗺 𝗴𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗰𝗶𝗷𝗼𝗺 polaznika tromjesečne 𝗲𝗱𝘂𝗸𝗮𝗰𝗶𝗷𝗲 𝗶𝘇𝗿𝗮𝗱𝗲 𝘃𝗶𝗱𝗲𝗼𝗶𝗴𝗮𝗿𝗮 u programu Unreal Engine. Program provodimo u partnerstvu s POU Novska, Razvojna agencija Simora i Hrvatski zavod za zapošljavanje!

U Poduzetničkom inkubatoru Sisačko-moslavačke županije PISMO powered by A1 specijaliziranom za gaming industriju započela je provedba tromjesečne edukacije za sve koji žele naučiti vještine tražene na tržištu rada i usavršiti svoje znanje u izradi videoigara radom u popularnom Unreal Engineu. S učenjem su tako započela 25 polaznika koja su edukaciji pristupila koristeći sustav vaučera od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za program „Objektno orijentirano programiranje u izradi videoigara“ koji provodi Pučko otvoreno učilište Novska.

Prvog dana edukacije polaznike željne novih znanja pozdravili su predstavnici POU Novska, Ivana Matanović i Vlado Vujica u ime inkubatora PISMO te predavači.

„Inkubator PISMO je najbrže rastući poduzetnički inkubator koji okuplja tvrtke u gaming industriji. Prema istraživanjima koje smo proveli dobar dio hrvatskih gamedev studija koristi Unreal kao jedini ili kombinira s nekim drugim engineom, zato smo se uz edukaciju Unity i Blender, odlučili za njega. Hvala svim polaznicima koji su prepoznali našu kvalitetu i odlučili upravo u PISMO inkubatoru usavršiti svoje znanje!“, rekla je zamjenica ravnateljice Regionalnog koordinatora SMŽ Ivana Matanović.

Vaučere mogu koristiti sve nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života kojima se dodjelom vaučera osigurava stjecanje potrebnih vještina za razvoj karijere, zapošljavanje ili zadržavanje radnog mjesta.

Podijeli sadržaj: