Jedini hrvatski gaming inkubator PISMO stiže na Reboot InfoGamer 2023

Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1 ne propušta Reboot Infogamer koji se od 9. do 12. studenog održava u Zagrebačkom paviljonu. Isprobavanje videoigara nastalih među polaznicima edukacija u gaming inkubatoru PISMO ili među 80-ak start UP-ova koliko ih unutar PISMA djeluje, samo su nešto od onoga što će ponuditi izložbeni prostor jedinog hrvatskog gaming inkubatora u paviljonu 11a.

U prostoru od 50 kvadrata inkubator PISMO predstavit će svoje edukacije, nekoliko videoigara, a posjetitelji će moći odigrati i demo horor videoigre Go Home Annie čiji izlazak je na PC-u i konzolama najavljen za 2024. godinu. “Posebno iznenađenje za hrabrije posjetitelje je i replika podruma kuće u kojem se odvija upravo ova videoigra. Prosječni podrum hrvatske kuće s obzirom na sve što se u njemu nalazi je strašan sam po sebi, a ukoliko u njemu ima i paranormalnih aktivnosti strah je odmah veći. Točka je to i za sve koji žele napraviti orginalnu fotku na ovogodišnjem Rebootu. Na društvene mreže pokušat ćemo prenijeti atmosferu iz Zagreba, pa će biti i nekoliko javljanja uživo u kojima će gostovati i naši partneri, a PISMO giftovi poput ulaznica za ljetni gaming kamp 2024. godine kao i kotizacije za sudjelovanje na Global Game Jam-u su nezaobilazni.”, stoji u najavi sudjelovanja.

Za posjetitelje i dobro druženje zaduženi su djelatnici Razvojne agencije SIMORA, te Javne ustanove Regionalni koordinator Sisačko-moslavačke županije, vlasnici i djelatnici tvrtki koje djeluju u PISMU, kao i polaznici edukacija. “PISMO je mjesto u kojem se uči, radi i druži, a svoje iskustvo i znanje rado dijelimo sa drugima. Sve to preselit će od 9. do 12. studenog u prostor Zagrebačkog velesajma. Pridružite nam se!”, poručili su iz inkubatora PISMO.

Podijeli sadržaj: