Inkubator Pismo

Edukacije | Programi

Unity

 

Unity podrazumijeva višeplatformski softver, odnosno razvojno okruženje za razvoj igara i programiranje. 

Po završetku edukacije Unity, polaznik savladava tehnike kao što su programiranje u C# programskom jeziku, napredno korištenje Unity razvojne okoline, pravilna izrada i pisanje koncepta video igre, pravilna primjena matematičke logike i zakona fizike u video igrama, organizacija i izvedba projekta video igre, uređivanje i postavljanje korisničkog sučelja, dizajniranje zadovoljavajuće interakcije korisnika s računalom, optimiziranje video igre za više različitih platformi, logičko i umjetničko dizajniranje te stvaranje više razina u video igri.

Blender

Blender obuhvaća besplatni profesionalni alat otvorenog koda za 3D računalnu grafiku te se koristi za izradu animiranih filmova, vizualnih efekata, modela za 3D printere i interaktivnog sadržaja.

Po završetku edukacije Blender, polaznik savladava tehnike kao što su izrada i animiranje 3D modela za video igre, Blender 3D artist, Blender animator i Blender environment artist.

Unreal Engine

Unreal Engine je razvojno okruženje za izradu video igara, vizualizacija i animacija. Podržan je razvoj za sve najzastupljenije platforme i osim programiranja u C++ programskom jeziku moguće je koristiti i sustav vizualnog skriptiranja Blueprint.
 
Po završetku edukacije, polaznik savladava osnove programiranja u C++ programskom jeziku i vizualno skriptiranje koristeći Blueprint sustave, osmišljavanje 3d scene i okolišnog sadržaja, primjenu vizualnih efekata, animacije te stvaranje korisničkog sučelja.

Tehničar za izradu videoigara

Roditelji, upišite svoju djecu u  srednjoškolski obrazovni program tehničara za izradu videoigara: