Muke po gejmerima – Adminka komentira

Ako nije hrskav, nije čips… Rekao je jednom prilikom neki starogrčki mislilac i zagrizao u komad pečenog kelja kao zdravije varijante drevne grickalice – čipsa iliti tanko narezanog i preprženog krumpirića, ni ne znajući da će mu grickanje ipak doći glave jer zaglušujući zvuk žvakanja čipsa ne ometa samo vlastite misli nego igrače u multiplayeru.

Kako bi se spriječili sukobi uzrokovani glasnoćom lomljenja čipsa u usnoj šupljini, proizvođač hrskavih (a kakvih drugih?!) grickalica Doritos odlučio se za novu liniju grickalica, tzv. Doritos Silent, a kako bi ih čim bolje, više i bolje predstavili svijetu, napravili su i softver za osobna računala koji pomoću strojnoga učenja prepoznaje zvuk grickanja Doritos proizvoda pa ga blokira tako da grickanje postaje intiman doživljaj koji ne ometa druge igrače u multiplayeru.

Ispitivanja o grickanju nisu rađena na starogrčkim misliocima već na britanskim igračima kod kojih se ispostavilo da 86 % igrača jede tijekom igranja igara, a 29 % njih smeta kad čuju zvuk mljackanja i grickanja.

Dragi igrači, ne preostaje vam ništa drugo nego početi jesti kuhane mrkvice zatvorenim ustima kako ne biste izazvali sukobe većih razmjera inicirane glasnim zvukom omekšavanja hrane na početku probavnoga trakta.

Ili jednostavno, možete sjesti i jesti u vrijeme obroka, a igrati u vremenu predviđenom za igru. Zdravije je, a kako vidimo – i sigurnije!

Dobar tek i dobra igra!

Adminka

*Stavovi izrečeni u ovom tekstu osobni su stavovi autora i ne održavaju nužno stajalište Poduzetničkog inkubatora PISMO powered by A1

Podijeli sadržaj: