Dodjeljene diplome polaznicima edukacije za rad u programu Unreal Engine

U inkubatoru PISMO powerd by A1 održana je svečana dodjela uvjerenja o uspješno završenoj edukaciji za rad u programu Unreal Engine 21 polazniku koji ju je pohađao posljednjih četiri mjeseca. Edukacija je financirana putem sustava vaučera za dodatno obrazovanje odraslih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a provodili su ju Pučko otvoreno učilište Novska i inkubator PISMO.

Sve prisutne pozdravili su ravnatelj POU Novska Miroslav Perošević, ravnatelj HZZ-a Ante Lončar, te ministar rada mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić koji je naglasio važnost gaming industrije u Novskoj, ali i cijeloj Hrvatskoj, kao u uloge edukacije novih kadrova koji su prijeko potrebni najbrže rastućoj industrijskoj grani.

Polaznicima na uspješno završenom programu čestitao je i potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar Branko Bačić, koji je prilikom posjeta Novskoj posjetio i nekoliko start UP-ova koji djeluju u inkubatoru.

U ime svih polaznika na stečenom znanju i diplomi se zahvalio Mladen Bošnjak, kojemu će poznavanje rada u ovom engineu pomoći da unaprijedi rad svoje tvrtke Misfit Village. Uz rad na videoigrama, program se može koristiti i pri izradi različitih vizualizacija, animacija i sl.

Inkubator PISMO powered by A1 se tijekom godina prometnuo u predvodnika edukacija vezanih za gaming industriju. Dosadašnje edukacije iz dva programa Unity i Blender do sada je završilo više od 240 osoba, a uskoro sa učenjem kreće novih 40 osoba.

Mix završnih radova polaznika dostupan je na poveznici.

Podijeli sadržaj: