Zaigraj The Planet of Good Deeds

Još jedna videoigra ovih je dana izašla iz inkubatora PISMO powered by A1. Videoigra The Planet of Good Deeds napravljena je za Hrvatski crveni križ i tematike je vezane uz klimatske promjene i saniranje posljedica koje promjene izazivaju. U njoj igrač postaje volonter Crvenog križa. Autori su Zvonimir Barać (studio Porcupine Parkour) i Gordan Bezjak (studio Key Boar Studios), stanari poduzetničkog inkubatora PISMO powered by A1.

Hrvatski prijevod videoigre je Planet dobrih djela, a tvorci vjeruju da će videoigra dati doprinos svjesnosti o posljedicama koje izazivaju klimatske promjene. “Igru mogu zaigrati i klinci predškolskog uzrasta”, poručili su Gordan i Zvonimir te dodali da je ovo za njih bilo zabavno iskustvo!

Videoigra je rađena prema slikovnicama Crvenog križa koje je ilustrirao Sven Nemet, a igrač ili mora spriječiti poplavu, pokupiti sve smeće ili pak spakirati pakete humanitarne pomoći.

Igra je besplatna, dostupna je na tri jezika – hrvatskom, engleskom i ukrajinskom, i ne prikuplja podatke o korisniku, te ne uključuje reklame.

Uživajte!

GOOGLE PLAY:
https://play.google.com/store/apps/details…

APP STORE:
https://apps.apple.com/…/the-planet-of…/id6469603379

Podijeli sadržaj: