Vikend pred nama donosi najveći simracing event godine

Utrka izdržljivosti, 6 hours of SPA u organizaciji SIMmarka, održat će se u subotu, 30.12.2023. u prostoru Inkubatora PISMO 2 (Radnička 2L, Novska), od 14 do 20 sati.
Vozači su suočeni s izazovima koji zahtijevaju visoku agilnost, preciznost u vožnji te sposobnost održavanja optimalnih performansi vozila tijekom dužeg vremenskog razdoblja.

Organizatori su najavili bogati program, a posebnu pažnju privući će komentatorski i voditeljski duo: Slobodan Kostić, poznat kao Mali Baćo i Dane Alma Misirača.

Utrka Izdržljivosti “6 hours of SPA” obećava uzbudljivu borbu na stazi Spa-Francorchamps, jednoj od najzahtjevnijih u automobilističkom svijetu. Vozači će se suočiti s izazovima brzinskih dionica, oštrih zavoja te taktičkih odluka kako bi postigli uspjeh u šestosatnom maratonu. Nadolazeći event godine, privući će vrhunske vozače te pružiti gledateljima nezaboravan doživljaj adrenalina i sportskog natjecanja. 6 hours of SPA predstavlja vrhunac SIMracinga, spajajući virtualnu stvarnost s dinamikom pravih utrka.

Prijenos utrke, odvijat će se iz inkubatora PISMO 2, a bit će dostupan i na njihovom YouTube kanalu

Pridružite se 30. prosinca i otkrijte više o svijetu SIMracinga i eSporta! Vidimo se!

Podijeli sadržaj: