USKORO! SIMORA organizira online event za sve poduzetnike i startupove

U sklopu projekta DIH World, financiranog iz programa Horizon 2020, Razvojna agencija SIMORA i ove godine organizira online event – Community Days. Ovaj event namijenjen je svim malim i srednjim poduzetnicima, startupovima, digitalnim inovacijskim hubovima (DIH), ali i regionalnim dionicima.

Pozivamo sve zainteresirane da u narednom razdoblju prate internetsku stranicu i društvene mreže SIMORA-e gdje ćemo obavještavati o ovogodišnjoj temi koja je veoma zanimljiva i aktualna, kao i o izvanrednim govornicima koji će sudjelovati!

Podsjećamo, SIMORA je partner na projektu DIH World čiji je cilj ubrzati korištenje naprednih digitalnih tehnologija od strane europskih malih i srednjih poduzeća, pružiti im podršku u stvaranju konkurentnosti i izlasku na globalno tržište, ali i osnažiti kapacitete regionalnih digitalnih inovacijskih hubova u EU.

Više o projektu možete pronaći na poveznici, a snimku prošlogodišnjeg eventa, nazvanog „DIH PISMO as help to the local and regional community towards digital transformation“, pogledajte u videu:

https://www.youtube.com/embed/BL1eo3jRQPY

Podijeli sadržaj: