Otvorene prijave za „Level Design“ edukaciju

U Inkubatoru PISMO powered by A1 ovog proljeća, u sklopu projekta AI & Gaming EDIH-a započinje serija kratkih edukacija iz područja razvoja videoigara. S ukupno 10 edukacija namijenjenih tvrtkama – stanarima Inkubatora, kao i svim tvrtkama za razvoj videoigara koje posluju na području Hrvatske, ove edukacije imaju za cilj dodatno osnažiti programere i artiste vještinama te znanjem potrebnim za uspjeh u dinamičnom svijetu stvaranja videoigara.

Prva u nizu edukacija, „Level design“, označit će početak ovog transformacijskog putovanja i održat će se od 3. do 5. travnja, s početkom od 9:30 sati. Edukaciju će provoditi Andrej Srdanović iz Inkubatora PISMO, a program će trajati intenzivnih 16 sati.

*Obavještavamo vas da je edukacija “Level Design” odgođena zbog bolesti predavača. Novi datum bit će objavljen uskoro, ali prijave su i dalje otvorene putem e-maila na edih@rk-smz.h 

Edukacija će se provoditi u hibridnom formatu, nudeći mogućnosti sudjelovanja u fizičkom obliku u zgradi PISMO 2 u Novskoj, kao i online. Edukacija je namijenjena poslovnim subjektima koji djeluju na području razvoja videoigara.

Tijekom intenzivnog 16-satnog programa, polaznici će steći znanje o stvaranju i produkciji videoigara korištenjem alata Blendera i Unreal Enginea. Naučit će najefikasnije metode i tehničke procedure u izradi game okruženja te dobiti vrijedne savjete za optimizaciju procesa razvoja igara. Nakon teorijskog dijela, polaznici će imati i priliku primijeniti stečeno znanje kroz praktičan rad na konkretnom projektu izrade videoigre.

Nakon „Level designa“, serija edukacija se nastavlja jednom mjesečno, s pauzom u ljetnim mjesecima. Dodatne informacije o navedenim edukacijama dostupne su na edih@rk-smz.hr te na webu i društvenim mrežama projekta AI & Gaming EDIH. 

Podijeli sadržaj: