Najavljujemo konferenciju CRO WEB 3 – otvorene prijave za sudionike

Digitalna tehnologija i infrastruktura imaju ključnu ulogu u našim privatnim životima i poslovnim okruženjima. Oslanjamo se na nju da komuniciramo, radimo, unaprijedimo znanost i da damo odgovore na aktualna ekološka pitanja. Istovremeno, pandemija COVID-19 istaknula je ne samo koliko se oslanjamo na tehnologiju, već i koliko je važno da Europa prestane biti ovisna o sustavima i rješenjima koja dolaze iz drugih dijelova svijeta. Upravo je jedno od rješenja za postizanje ovog cilja uspostava programa DIGITAL EUROPE koji za cilj ima ubrzati gospodarski oporavak, kao i oblikovati digitalnu transformaciju europskog društva i gospodarstva, donoseći koristi svima, a posebno malim i srednjim poduzećima.

AI & GAMING (JURK) EDIH, kao jedan od samo četiri u Hrvatskoj, postao je dio inicijalne Mreže europskih digitalnih inovacijskih hubova (EDIH-a) u sklopu koje organiziramo ovu konferenciju.

Na konferenciji CRO WEB 3 cilj nam je raspravljati o aktualnim temama:
– poticanju digitalne transformacije poslovnih procesa malih i srednjih poduzeća te javnog sektora u središnjoj Hrvatskoj i sjevernom Jadranu,
-fokusirati se na rješenja koja nude umjetna inteligencija, gamifikacija, Blockchain i Internet of Things

Poduzetnici, programeri, predstavnici javnog sektora i svi oni koji to tek žele postati, svi željni primjene umjetne inteligencije, proširene stvarnosti, Metaversa, blockchaina ili vi koji jednostavno želite znati zašto je AI & GAMING (JURK) EDIH, u sklopu kojeg je i Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1 na karti europskih digitalnih centara, dođite na konferenciju CRO WEB 3, u petak 3. ožujka 2023. u 10 sati u PISMO 2 (Radnička ulica 2L, Novska).

Organizator programa je Regionalni koordinator SMŽ sa partnerima, a cijeli program dostupan je ovdje:

Prijave su dostupne putem linka.

  • AI & GAMING EDIH – projekt se provodi u konzorciju koji čine Javna ustanova Regionalni koordinator SMŽ kao vodeći partner te Razvojna agencija SIMORA, Institut za fiziku Sveučilišta u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike Varaždin, Visoka škola PAR, HashNET d.o.o., Fast Lane d.o.o. i Centar za umjetnu inteligenciju Lipik kao projektni partneri. Projekt traje 3 godine, a ukupna vrijednost iznosi više od 2,3 milijuna eura. Projekt je sufinanciran iz programa DIGITAL Europe Europske komisije i iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026.

Podijeli sadržaj: