Izaberi želiš li besplatno naučiti raditi u Unreal Enginu 5 ili kreirati audiovizualne sadržaje

Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1 otvorio je poziv svim zainteresiranima koji žele naučiti izrađivati videoigre u programu Unreal Engine 5 ili kreirati audiovizualne sadržaje da se jave. Naime, u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem Novska organiziraju edukacije koja su potpuno besplatne za polaznike ukoliko koriste sustav dodjele vaučera, a početak nastave bio bi od jeseni ove godine.

U edukaciji vezanoj uz Unreal Engine se koriste zanimljivi praktični primjeri koji će pomoći polaznicima da razviju programerski način razmišljanja te osmisle sadržaj za vlastitu video igru, dok će na edukacija iz kreiranja audiovizualnih sadržaja naučiti kreirati sadržaje u različite svrhe, izradu videoigara, filmova, glazbe, a sve to koristeći najnoviju tehnologiju koju posjeduje inkubator PISMO. Glazbeni, video i motion-capture studio, fotogrametrijska oprema te oprema za proširenu stvarnost, tehnologija su čije će korištenje polaznici svladati na ovim edukacijama.

Do sad je jedna grupa uspješno savladala program edukacije Unreal Engine 5. Također u inkubatoru PISMO do sad je sedam generacija naučilo raditi u programima Blender i Unity. 

Vaučeri su trenutno jako popularni financijski instrumenti dodjele javnih sredstava za obrazovanje odraslih, a mogu ih koristiti nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života kojima se dodjelom vaučera osigurava stjecanje potrebnih vještina za razvoj karijere, zapošljavanje ili zadržavanje radnog mjesta.

Više informacija o ovim obrazovnim programima saznajte klikom na linkove:

AV sadržaji: https://vauceri.hzz.hr/katalog-vjestina/programi/kreiranje-audiovizualnih-sadrzaja-u-izradi-videoigara/

UE: https://vauceri.hzz.hr/katalog-vjestina/programi/objektno-orijentirano-programiranje-u-izradi-videoigara/

Prijaviti se možete i kroz našu kontakt formu, te nam ostaviti svoje podatke da Vas kontaktiramo.

 

Podijeli sadržaj: