Boot-kamp za digitalizaciju tijela javne vlasti

AI & Gaming EDIH poziva sve zainteresirane predstavnike javnog sektora na sudjelovanje na „Boot-kampu za digitalizaciju tijela javne vlasti.“ Boot-kamp je namijenjen svim institucijama javnog sektora koje imaju ideju ili potrebu za uvođenjem digitalnih tehnologija u svoje poslovanje, s posebnim naglaskom na administrativne djelatnosti, obrazovanje i kulturu, komunalne djelatnosti i turizam. 

Stručnjaci AI & Gaming EDIH-a će svojim znanjem pomoći svim idejama u daljnjem razvoju koncepta te ih usmjeriti na primjenjiva rješenja. Boot kamp predstavlja tek inicijalni korak u razvoju rješenja za digitalnu transformaciju institucije iz javnog sektora, a AI & Gaming EDIH nudi mogućnost daljnjeg razvoja digitalnog rješenja kroz pružanje dodatnih usluga iz kataloga EDIH-a te kroz pomoć oko prijave rješenja na nadolazeće natječaje iz PKK 2021. – 2027.

Boot-kamp će se održati u četvrtak, 29. veljače 2024. godine u prostoru Poduzetničkog inkubatora PISMO 2 na adresi Radnička ulica 2L u Novskoj, s početkom u 10:00 sati.

Sve upite vezano za boot-kamp moguće je poslati na e-mail adresu edih@rk-smz.hr. Prijaviti se možete na prijavnom obrascu na poveznici najkasnije do 28. veljače.

Usluga je potopno besplatna i namijenjena je isključivo tijelima javne vlasti i subjektima koji ne obavljaju gospodarsku djelatnost.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Podijeli sadržaj: