USKORO! Online događanje na temu zelene i digitalne tranzicije

Razvojna agencija SIMORA partner je na projektu DIH World, financiranog iz programa HORIZON. Cilj projekta je ubrzati korištenje naprednih digitalnih tehnologija od strane europskih malih i srednjih poduzeća te im pružiti podršku u stvaranju konkurentnosti i izlasku na globalno tržište. Tu podršku omogućit će osnaženi kapaciteti regionalnih digitalnih inovacijskih hubova u EU.

S obzirom da SIMORA-in inkubator PISMO ima status digitalnog inovacijskog huba, SIMORA intenzivno sudjeluje u projektu DIH World kojeg provodi konzorcij CARSA (Španjolska), PriceWaterhouse Coopers Advisory (Italija), IMProve Academy (Njemačka), Innovalia (Španjolska), EURADA (Belgija), Communicación Multimedia (Španjolska) uz partnerstvo 27 regionalnih digitalnih inovacijskih hubova te 8 malih i srednjih poduzeća. Vrijednost projekta je veća od 8 milijuna €, a projekt traje 36 mjeseci (počevši od 1. lipnja 2020.).

U sklopu projekta, SIMORA organizira događanje (Community Days) na temu zelene i digitalne tranzicije koje će se održati u srijedu, 27. travnja 2022., od 10:00 do 13:00 sati putem Zoom platforme. Na događanju će govoriti stručnjaci iz područja digitalne i zelene transformacije poduzeća, umjetne inteligencije i gaminga, te će se predstaviti regionalni i inozemni primjeri dobrih praksa.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na sudjelovanje u ovom događanju te Vas molimo da se registrirate na: shorturl.at/lxzBO Kroz nekoliko dana, na Vašu e-mail adresu dobit ćete agendu događanja kao i popis govornika.

Podijeli sadržaj: