Turnir EA SPORTS FC 24: Sisak domaćin nezaboravne gaming avanture!

Centar za mlade SMŽ i Savjet mladih SMŽ u suradnji s RCK Tehničkom školom Sisak, Sisačko-moslavačkom županijom, Regionalnim koordinatorom SMŽ, Zajednicom tehničke kulture SMŽ, Hrvatskom udrugom izrađivača videoigara (HU-IZ-VI) te Poduzetničkim inkubatorom Sisačko-moslavačke županije PISMO, organiziraju Turnir EA SPORTS FC 24, događaj koji će se održati u Sisku, 01. ožujka, s početkom u 19 sati, pružajući priliku mladima da pokažu svoje vještine u popularnoj igri. Lokacija događaja je RCK Tehnička škola Sisak.

Nagrade za sudionike su izuzetno primamljive, uključujući Playstation 5 s dodatnom opremom, VR naočale i gaming stolicu. Prijave su otvorene do 28. veljače do 12 sati, a vrše se putem e-maila na adresu centarzamlade@smz.hr.

Važno je napomenuti da je broj sudionika ograničen te je potrebno pridržavati se dobne granice do 30 godina. Također, svaki sudionik treba ponijeti vlastiti kontroler.

Posebno iznenađenje za sve posjetitelje i sudionike je gostovanje Antuna Augostovića, poznatijeg kao ANRIL.

Pridružite nam se na Turniru EA SPORTS FC 24 i uživajte u nezaboravnom gaming iskustvu koje će ispuniti očekivanja čak i najzahtjevnijih igrača. Budite dio ove jedinstvene avanture koja će vas dovesti do vrhunskih trenutaka zabave i uzbuđenja!

Podijeli sadržaj: