Podjeljene diplome polaznicima 5. generacije Unity i Blender edukacija

U prostoru poduzetničkog inkubatora PISMO 2 u Novskoj, uručene su diplome polaznicima edukacija za izradu videoigara. Polaznici su protekli šest mjeseci učili izrađivati videoigre u dva programa, Blender i Unity.

Prisutne je na programu uvodno pozdravio Vlado Vujica, zaposlenik Razvojne agencije SIMORA i predstavnik inkubatora PISMO, te pročelnik UO za gospodarstvo, poljoprivredu i ruralni razvoj Sisačko-moslavačke županije Marijan Belošević koji je čestitao polaznicima i prenio im poruku da Sisačko-moslavačka županija i dalje nastavlja snažno podupirati razvoj gaming sektora u Novskoj.

U ime svih diplomaca okupljenima su se obratili Ante Tavra i Zinka Idžaković i zahvalili na prilici koju su dobili i od Razvojne agencije SIMORA, ali i HZZ-a, te SMŽ.

Prema riječima jednog od mentora edukacija Dominika Cvetkovskog, polaznici tijekom edukacija osim znanja dobivaju i prijatelje i buduće poslovne partnere. Većina polaznika, čak njih 80% edukaciji pristupe kao nezaposlene osobe, a po završetku njih 66% ima posao čime je ovo jedna od najuspješnijih mjera prekvalifikacije realizirana u Hrvatskoj.

 

Podijeli sadržaj: