Objavljen trailer jedne od najiščekivanijih hrvatskih videoigara ove godine – horor avanture Go Home Annie

Hrvatski indie studio Misfit Village, stanar Poduzetničkog inkubatora PISMO powered by A1, objavio je trailer svoje nove horor avanture iz prvog lica zvane Go Home Annie. O ovoj se videoigri pisalo nakon prvih objavljenih kadrova ali i nakon odluke o dodjeli financijskih sredstava Hrvatskog audiovizualnog centra upravo Misfit Villageu da ju razvije. No, trailer nam donosi nova saznanja.

Go home Annie radnja se odvija u jednoj kući na području Žumberačkog gorja smještenoj u svijetu SCP Foundationa, a glavni lik Annie agentica je tajne organizacije čiji je zadatak testirati umjetno razvijene paranormalne događaje. Naravno, to je tek površinski zaplet, prava priča rasplitat će se kako igrač bude rješavao zagonetke i razgovarao s nadnaravnim entitetima. Hrvatski autentični motivi detalji su koji će biti okosnica igre, štrukle na stolu, tabletići i naljepnice nakon svećenikove posvete kuće, samo su neki koje smo zamijetili odmah na prvu. Ne čudi posvećenost detaljima, autori su tehnikom fotogrametrije, stvarno skenirali kuću koja je postala mjesto radnje ove videoigre.

Developeri Misfit Villagea obećavaju uvrnuto horor iskustvo s više opcionalnih puteva u levelu pa čak i segmente vožnje kroz magloviti krajolik. Videoigra je najavljena za PC, a okvirni datum izlaska je kraj 2022. godine.
(Steam: https://store.steampowered.com/app/1939100/Go_Home_Annie_An_SCP_Game )

Trailer pregledan više od 1000 puta pogledajte na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=qVfXc0szagE

Podijeli sadržaj: