Još jedan uspjeh hrvatskih startupova – Adminka komentira

Hrvatski noviteti u IT sektoru postali su pravilo, a ne iznimka, što samo potvrđuje koliko kvalitetan kadar imamo i koliko naša pamet utječe na razvoj i poboljšanja u IT sektoru primarno, a kroz njega utječu i na druge sektore pa su tako dva domaća startupa, SWEN i CampMap održali obećanje koje su zimus dali i zajedno napravili revolucionaran pomak u industriji kampiranja – integraciju njihovih sustava koji na jednostavan i inovativan način poboljšavaju iskustvo gostiju, istovremeno pojednostavljujući operativne procese u kampovima.

U praksi to znači da kamper koji pregledava položaj parcela u sustavu digitalne kartografije kampova CampMapu, kao rezultat ove suradnje može izravno rezervirati željenu poziciju parcele. Klikom na odabranu slobodnu parcelu, gost je može rezervirati budući da je sve povezano sa SWEN-om, sustavom za upravljanje kampovima kroz koji se rezervacija bilježi, a zaposlenici kampa u stvarnom vremenu primaju rezervaciju te se podaci o dostupnosti istovremeno i odmah ažuriraju. Prvi u Hrvatskoj ovaj sustav koriste u kampu na Pelješcu, a sama suradnja dokaz je moći tehnologije u turističkom sektoru.

Moderna tehnologija omogućava veliku uštedu vremena, ali i koordinaciju poslovnih procesa te je dobar pomoćnik naročito u turističkom sektoru.

Adminka

*Stavovi izrečeni u ovom tekstu osobni su stavovi autora i ne održavaju nužno stajalište Poduzetničkog inkubatora PISMO powered by A1

Podijeli sadržaj: