Rezultati


U sklopu projekta obnovljene su dvije zgrade s ukupno 20 ureda, coworking i konferencijskim prostorom te je kupljena oprema namijenjena gaming i metalurškoj industriji. Projekt je završio 28.02.2020. godine. Nakon završetka projekta u sklopu Poduzetničkog inkubatora PISMO odvijaju se sljedeće aktivnosti:

  1. Besplatne edukacije za razvoj video igara – edukacije se odvijaju paralelno u dvije potpuno opremljene učionice na zasebnoj lokaciji, u blizini Inkubatora. Na njima se potiče i praktičan rad gdje polaznici već za vrijeme trajanja edukacije izrađuju svoje prve vlastite videoigre.
  2. Zakup poslovnih prostora i radnih jedinica start-upovima u svrhu obavljanja poslovne djelatnosti. U zgrada PISMO 1 nalaze se uredi, dok se u zgradi PISMO 2 nalaze tri coworking prostorije s radnim jedinicama bez pregrade i s pregradom. Unutar Inkubatora nalaze se i dvije konferencijske prostorije, koje mogu unajmitI vanjski korisnici i stanari Inkubatora.
  3. Najam opreme namijenjene metalurškoj i gaming industriji po povoljnijim uvjetima.
  4. Mentoriranje – pružanje stručne pomoći start-upovima u vođenju poslovanja i u procesu izrade igara.
  5. Umrežavanje – raznim događanjima se potiče međusobno umrežavanje korisnika Inkubatora ili umrežavanje s već etabliranim gaming razvojnim studijima.
  6. Pružanje marketinške podrške.
  7. Potpore za pokretanje start-upova u području razvoja video igara – potpore koje se pružaju start-upovima kako bi im se pomoglo oko poslovanja.