Inkubator Pismo

Categories
Novosti

Gaming inkubator PISMO ne propušta Reboot Games Weekend

Novska, 11.11.2022.Izdanje Reboot Games Weekenda 2022 ovog vikenda ne propušta ni centar hrvatske gaming industrije – Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1. Posjetiteljima nude isprobavanje videoigara nastalih među start UP-ovima koji djeluju u inkubatoru, informacije o nadolazećim edukacijama, javljanja uživo ali i mnoštvo darova.

My Mandilion videoigra ječiji demo se premijerno pokazuje na Reboot Games Weekendu, moći će igrati svi željni dobrih horor priča. Tu je i Go Home Annie jedna je od videoigara čiji je demo dostupan na Steamu, a koju će posjetitelji moći odigrati, te se pritom i osobno uvjeriti zašto ovu igru obožavaju fanovi SCP Foundationa. Osim videoigara nastalih među 67 start UP-ova u inkubatoru, posjetitelji će moći vidjeti i kako izgledaju videoigre nakon šest mjeseci učenja o izradi.

Kako besplatno naučiti raditi u programima Unity, Blender i Unreal Engine, posjetitelji će moći saznati od edukatora iz PISMA, ali i prijaviti se i saznati sve o edukacijama koje Inkubator nudi.

Inkubator najavljuje i podjelu nagrada. Naime, uz velik broj PISMO giftova dijelit će se i ulaznice na ljetni gaming kamp za djecu za ljeto 2023., te kotizacije za sudjelovanje na Global Game Jamu, natjecanju u izradi videoigara koje se održava u siječnju iduće godine.

Sve to i još mnogo toga očekuje vas na Reboot Games Weekendu 2022 powered by A1 12. i 13. studenog na Zagrebačkom velesajmu od 10h – 20h u paviljonu 8a.