Priključi nam se u novom krugu naše game-development edukacije u Novskoj! Nakon što smo obrazovali prvu generaciju polaznika i usmjerili ih prema ludom svijetu industrije video igara, vrijeme je za novu grupu developera i designera!
Edukacija ponovno starta 1. travnja, lokacija je i dalje Novska, a trajanje je također nepromijenjeno, dakle 6 mjeseci intenzivnog rada, vježbanja i druženja. Smjerovi su također ostali nepromijenjeni pa je svakom polazniku dana mogućnost izbora između programiranja u Unityju i dizajna u Blenderu. Važno je napomenuti da nezaposlene osobe koje se prijave na edukaciju konkuriraju i na natječaju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje putem kojeg je moguće ostvariti primanje minimalne mjesečne plaće i putnih troškova za vrijeme trajanja edukacije.
Prijave su već otvorene pa požuri ugrabiti svoje mjesto na edukaciji i u novim prostorima Inkubatora PISMO koji se polako popunjavaju novim idejama i vizijama budućih igara! Prijave se ostvaruju ispunjavanjem obrasca na ovoj web stranici, na našem fejsu ili direktnim pozivom našem predavaču Dominiku na broj 095/308-9202.

Želiš raditi posao svojih snova? Ne razmišljaj previše i prijavi se na edukaciju u PISMU!