Još jedna potvrda kvalitete našeg projekta. Inkubator PISMO uvršten je popis službenih edukacijskih ustanova za tri programa: Unity, Blender i Autodesk Maya. Da bi se navedeno ispunilo, potrebno je zadovoljiti uvjete poput adekvatne opreme, prostora, te najvažnije, mentora s referencama. PISMO ima sve!

S tvrtkom Autodesk je ostvarena suradnja, te nam je ustupljeno 125 licenci programa Maya 2019, vodećeg softwarea za 3D grafiku. Autodesku se pridružuje i Unity koji je u sklopu svog programa “Unity Education” Inkubatoru ustupio 20 Unity Pro licenci. Unity Pro licence uključuju i Unity Teams, iOS Pro, te Android pro licence koje će polaznici moći koristiti tijekom edukacije. I na kraju, Inkubator je postao član Blender Network, najveće mreže akademskih i profesionalnih korisnika programa Blender.

Ovime naši polaznici dobivaju puno više mogućnosti za učenje na edukacijima, te za samostalan rad u svojim start-upovima. Mali ali važan korak prema jačem pozicioniranju PISMA i Sisačko-moslavačke županije kao središta gaming industrije!